Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав божевільну причину вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав божевільну причину вторгнення в Україну

Медведєв заявив, що нібито "Росія і так довго мирилася з тим, що вони з Україною живуть окремо"

23 березня 2023, 22:05 comments4575
Поділіться публікацією:

Посадовець  Радбезу РФ Дмитро Медведев  оприлюднив  власну  "причину" повномасштабного вторгнення Росії на українську  територію.  Відповідаючи на запитання російських пропагандистів  він сказав, ніби "Україна – це частина Росії", проте чимало часу   Російська Федерація "мирилася з тим, що Україна була окремо". Цю  маячну путінського посадовця  оприлюднило  пропагандистське інформагентство РФ  "РИА "Новости".

Медведєв назвав божевільну причину вторгнення в Україну

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

"Мало того, Україна – це взагалі частина Росії, скажімо по-чесному, це частина Росії. Але в силу геополітичних причин і в силу історії того, що сталося, ми довгий час мирилися з тим, що ми живемо в різних квартирах", – почав морозити свої нереальні мрії російський посадовець.

Також за словами заступника  секретаря російського Радбезу,  ніби  на переважних  частинах українських  територій споконвічно жили мешканці  Росії. Ще Медведєв наголосив, що,  начебто "територія України завжди відносилась до Російської імперії".

Далі прислужник  Путіна ще й "накинувся" на  держави Заходу, і  заявив, ніби  вони прорахувались  і не побачили "ступінь рішучості" Росії  розпочати війну проти  українців. Медведєв, як завжди, звинувачує  західних  політиків в  тому, що вони "розуміють тільки мову сили".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що Медведєв заявив чи готова Росія до переговорів з ЗаходомПід час розмови з журналістами заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що наразі відносини між Росією та країнами Заходу перебувають на найнижчому рівні. Російський політик також звинуватив Захід у військовій підтримці проти РФ та відповів чи можуть відбутись переговори з Заходом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини