Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав сенс війни проти України - "запобігти нападу на росію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав сенс війни проти України - "запобігти нападу на росію"

За словами Медведєва, росія напала на Україну, щоб "запобігти" атаці на себе

20 квітня 2022, 18:11
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу росії Дмитро Медведєв повідомив сенс повномасштабної війни росії проти України. Сенс полягає в  "запобіганні нападу на росію та порятунку людей на Донбасі". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Медведєв зробив під час свого відеозвернення.

Медведєв назвав сенс війни проти України - "запобігти нападу на росію"

Медведєв - фото з відкритих джерел

"Запобігти можливому нападу ворогів на росію і врятувати людей на Донбасі — у цьому і є сенс спеціальної військової операції нашої країни", — заявив заступник голови Радбезу рф під час свого відеозвернення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Повідомляється, що після проведення "мобілізації" ФСБ РФ планує задіяти мобілізованих на найгарячіших ділянках фронту. Штурмувати позиції ЗСУ вони будуть під контролем загороджувальних загонів.

Також "Коментарі" писали, що нардепам рекомендують ухвалити в цілому закон про заборону проросійських партій. Комітет з питань правової політики направив рекомендації народним обранцям ухвалити в цілому закон про заборону політичних партій. Комітет пропонує парламентарям доповнити статтю 60 регламенту Верховної Ради новою частиною.

Читайте на порталі "Коментарі": В "ЛНР" почали чистки серед окупаційної влади: що відомо. Українська розвідка ГУР МО повідомляє про агресивні дії росії щодо окупаційної влади в псевдореспубліці "ЛНР", яка не виправдала сподівань Кремля та пошуки цапів-відбувайлів за поразки на фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини