Головна Новини Світ Росія Медведєв назвав умову Росії, щоб уникнути Третьої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв назвав умову Росії, щоб уникнути Третьої світової війни

Дмитро Медведєв заявив, що "для нормалізації ситуації" Росії потрібні гарантії безпеки

26 грудня 2022, 07:40 comments5565
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", у Росії знову заговорили про "гарантії безпеки", які Захід має надати російському народу. Зокрема, про це у статті для "Російської газети" заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Він зазначив, щоб уникнути Третьої світової війни, Росія має отримати максимальні "гарантії безпеки".

Медведєв назвав умову Росії, щоб уникнути Третьої світової війни

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

Дмитро Медведєв зазначив, що Росія чекає від Заходу максимальних гарантій безпеки, що може нормалізувати напружену і вкрай небезпечну ситуацію.

У Путіна також попередили, що поки Росія не отримає гарантії безпеки, напруга лише наростатиме і зберігатиметься максимально довго. Медведєв попередив, що у такому разі світ перебуватиме під постійною загрозою початку Третьої світової війни, коли ніхто не буде застрахований від застосування ядерної зброї.

За словами Медведєва, єдине, що сьогодні стримує "ворогів" РФ – це "розуміння, що Росія керуватиметься Основами державної політики РФ у галузі ядерного стримування, і у разі, якщо виникне реальна загроза, діятиме за ними".

"Біда в тому, що в такому разі ніхто згодом не розбереться, що це було — зустрічно-відповідний удар або превентивний. Це, звичайно, лякає західних благодійників, які довгий час вселяли українському політичному зброді ілюзію невразливості та безкарності в обмін на повну послух. Тому західний світ і балансує між палючим бажанням максимально принизити, образити, розчленувати та знищити Росію, з одного боку, і бажанням уникнути ядерного апокаліпсису – з іншого”, – заявив заступник голови Ради безпеки.
Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія збільшила кількість кораблів із "Калібрами" у Чорному морі: до чого готується ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – десять місяців тому – 24 лютого 2022 року, Російська Федерація розпочала необґрунтовану війну проти України, назвавши це "спеціальною військовою операцією". За цей час обидві сторони втратили десятки тисяч людей, частина українських територій виявилася окупованою, але Росія втратила набагато більше у стратегічному, цивілізаційному сенсі. Спеціально для видання "Коментарі" експерти проаналізували результати російсько-українського протистояння і спрогнозували, як воно може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини