Головна Новини Світ Росія Медведєв не стримався: обіцяє «салют» на новому заводі Rheinmetall в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв не стримався: обіцяє «салют» на новому заводі Rheinmetall в Україні

Завод, який запустив концерн, є першим із чотирьох запланованих об’єктів

сьогодні, 07:17
Поділіться публікацією:

Перший завод німецького концерну Rheinmetall почав роботу в Україні, що одразу ж викликало реакцію від Росії. Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв зробив чергову скандальну заяву, пригрозивши "салютом" для нового об’єкту.

Медведєв не стримався: обіцяє «салют» на новому заводі Rheinmetall в Україні

Медведєв обіцяє "салют" для заводу Rheinmetall, який почав роботу в Україні

Медведєв, відомий своїми різкими висловлюваннями, заявив, що чекає російського "салюту" прямо на новому заводі Rheinmetall. З його слів, очевидно, що Росія не схвалює появу нових військових об'єктів у країні, яку вона вважає ворожою.

"Німецький концерн Rheinmetall запустив у роботу перший із чотирьох військових заводів в Україні. Як і обіцяли раніше, з нетерпінням чекаємо святкового російського салюту прямо на виробництві", – видав заступник голови Радбезу РФ.

Нагадаємо, що завод, який запустив концерн, є першим із чотирьох запланованих об’єктів. Директор Rheinmetall Армін Паппергер розповів, що компанія планує побудувати ще заводи з виготовлення пороху та боєприпасів, а також підприємство для виробництва систем протиповітряної оборони (ППО).

Ці заводи мають стратегічне значення для України, оскільки дозволять зменшити залежність від іноземних постачань військової продукції. Rheinmetall планує налагодити виробництво сучасних оборонних систем та боєприпасів, що посилить обороноздатність країни.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Путінський режим намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ безпосередньо на лінії фронту. Пріоритет надається військовим, а не цивільним. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter (X).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини