Головна Новини Світ Росія Медвєдєв оголосив лідерів ЕС «законними цілями». Шанси на теракти РФ в Парижі зростають
commentss НОВИНИ Всі новини

Медвєдєв оголосив лідерів ЕС «законними цілями». Шанси на теракти РФ в Парижі зростають

Заступник голови російського Радбезу Дмитро Медвєдєв ошелешив черговою маразматичною заявою щодо причетності європейських лідерів, в тому числі і президента Еммануеля Макрона до теракту в «Крокусі»

8 квітня 2024, 14:21
Поділіться публікацією:

Дмитро Медвєдєв заявив, що європейські лідери та лідери країн НАТО, в тому числі і президент Франції Еммануель Макрон є замовниками теракту у "Крокус Сіті Холі". Щодо Макрона, то не зовсім адекватний Медвєдєв заявив, що його риторика та таємні операції з "бандерівським режимом" можуть бути кваліфіковані як сприяння в проведенні теракту в "Крокусі".

Медвєдєв оголосив лідерів ЕС «законними цілями». Шанси на теракти РФ в Парижі зростають

Дмитро Медведєв

"Очевидно, що Макрон і низка інших західних керівників – спонсори цього жахливого теракту. Цьому нема прощення. Тут не прикритися імунітетом. І від сьогодні вони не просто вороги Росії",
— заявив Медвєдєв.

Тобто, підкреслив політтехнолог Олексій Голобуцький, Медвєдєв оголосив європейських лідерів "законними цілями" ФСБ і ГРУ.

"Ймовірно, Макрон не дарма очікує деструктивних дій Росії під час олімпіади: шанси на організовані Кремлем теракти дійсно зростають на очах"
, — відзначив експерт.

За його словами, в цілому, в інтересах Європи негайно забезпечити ЗСУ максимально потужними засобами, щоб Кремлю було не до терактів в ЄС.

"Ну і, відповідно, в інтересах Європи максимум успішних ударів наших дронів по російських нафтопроводах, НПЗ, терміналах, портах... Хоча дрібне пропутінське сміття, як той же Меланшон, вже верещить "війна з Росією — це смерть для Франції"
, — відзначив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон висловив упевненість в тому, що Росія може атакувати Олімпіаду, яка влітку пройде у Парижі.

Окрім того, відомо, що Медвєдєв нещодавно відзначився ще однією недолугою заявою. Зокрема, він запропонував платити російським військовим за кожного вбитого солдата НАТО в Україні, а тіла загиблих не віддавати родичам, щоб вони мучились.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини