Головна Новини Світ Росія Медведєв по-хамськи прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв по-хамськи прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова

Колишній президент РФ вважає, що російського льотчика Кузьмінова "справедливо" вбили

22 лютого 2024, 00:05 comments1227
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент, заступник секретаря Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що російський пілот Максим Кузьмінов, який у 2023 році на гелікоптері ЗС РФ здався українським Силам оборони, заслужив насильницьку смерть.

Медведєв по-хамськи прокоментував вбивство російського пілота Кузьмінова

Кузьмінова розстріляли в Іспанії. Фото з відкритих джерел

Як відомо, Максима Кузьмінова знайшли розстріляним в іспанському містечку Ла-Вільяхойоса. Кузьмінов був застрелений 12 пострілами, після чого вбивця переїхав його тіло автомобілем.

"Собаці — собача смерть!" — сказав Дмитро Медведєв в інтерв'ю російським медіа.

При цьому політик не став відповідати на уточнюючі запитання по темі вбивства Кузьмінова, додавши лише, що "сказав усе, що хотів".

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у Головному управлінні розвідки МОУ підтвердили загибель 28-річного російського пілота Максима Кузьмінова, який викрав у Збройних сил РФ вертоліт Мі-8 та перегнав його до України. "Можемо підтвердити факт смерті", — заявив представник ГУР Андрій Юсов. Перед тим іспанські медіа повідомляли про те, що в містечку Ла-Вільяхойоса в Аліканте знайдено тіло розстріляної особи, яка, ймовірно, є російським льотчиком.  

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7

22 лютого 2024, 11:13

до Марьян Ощановский Збройних сил РФ Радбезу РФ Дмитро Медведєв поважаєте їх? чому не - Мар'ян?


Новини