Головна Новини Світ Росія Медведєв почав погрожувати Латвії у відповідь на заяву президента країни щодо трибуналу над РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв почав погрожувати Латвії у відповідь на заяву президента країни щодо трибуналу над РФ

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив Латвії наслідками такого рішення

14 грудня 2022, 17:07 comments1504
Поділіться публікацією:

 Президент Латвії Егілс Левітс активно підтримує ідею створення спеціального трибуналу, що буде розслідувати злочини Росії в Україні. Політик заявив, що російське вторгнення Росії в Україну має розглядатися спеціальним трибуналом, навіть заочно, аби захистити глобальну систему та конфіскувати активи, необхідні для відновлення України. На його слова з погрозами відповів кремлівський політик Дмитро Медведєв, пишуть РІА Новини.

Медведєв почав погрожувати Латвії у відповідь на заяву президента країни щодо трибуналу над РФ

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив Латвії наслідками такого рішення.

"Що тут можна сказати: чим нікчемніша країна і дурніший її лідер, тим вищі амбіції... Нехай спробує уявити собі наслідки, якщо така країна образиться на нього особисто. А краще нехай запитає своїх громадян, чи хочуть вони конфронтації з Росією ще й  з цього приводу",- заявив розлючений Медведєв.

Нещодавно очільник європейської дипломатії Боррель визнав, що поки ідея Єврокомісії про створення якогось спеціалізованого міжнародного трибуналу щодо України не знайшла єдиної підтримки глав МЗС країн ЄС.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Франція розпочинає роботу зі створення спецтрибуналу для злочинців РФ. Франція розпочала роботу зі створення спеціального трибуналу для злочину російської агресії в Україні. У роботі братимуть участь європейські та українські представники. Про це повідомляє  Міністерство закордонних справ Франції.У МЗС зазначили, що боротьба із безкарністю за злочини, скоєні в Україні, є пріоритетом для Франції. Тому країна допомагає українській прокуратурі та Міжнародному кримінальному суду розслідувати злочини.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/188627
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини