Головна Новини Світ Росія Медведєв погрожує НАТО через згоду Заходу на знищення всього російського у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрожує НАТО через згоду Заходу на знищення всього російського у Криму

Колишній президент Росії бурхливо реагує на повідомлення про можливість знищувати все російське.

29 серпня 2023, 09:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політик Дмитрій Медведєв пригрозив Апокаліпсисом усім країнам НАТО. Колишній президент відреагував на слова радника ОП Михайла подоляка, який заявив, що Захід прийшов до консенсусу про потребу України знищувати все російське в Криму.

Медведєв погрожує НАТО через згоду Заходу на знищення всього російського у Криму

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв вважає, що якщо Захід безперешкодно дозволяє Україні бити по російським військовим в Криму, це дає дозвіл Росії атакувати інші країни.

"Якщо це правда, це прямий юридичний доказ співучасті Заходу у війні проти Росії. Рафінований casus belli і для Росії можливість діяти в рамках jus ad bellum проти всіх і кожного в країнах НАТО", — пише Медведєв.

jus ad bellum – це латинський вираз, який дозволяє право держави до ведення війни. Крім того, Медведєв вкотре пригрозив кінцем світу заявивши, що "пророцтва Апокаліпсиса все ближче" та процитував комуністичного лідера Нікіту Хрущова.

"Подобається вам чи ні, але історія на нашому боці. Ми вас поховаємо", — написав Медведєв слова Хрущова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Дмитрія Медведєва щодо даних української розвідки про залишок ракет у Росії. Представник ГУР генерал-майор Вадим Скібіцький вказав на типи російських ракет, якими військові РФ найчастіше б'ють по Україні та їх кількість.

Також "Коментарі" писали, що росіяни вивели з України танки останнього покоління. На початку липня росіяни стверджували, що їх сучасні танки Т-14 "Армата" почали вести бойові дії в Україні, однак тепер їх забирають з поля бою. У Росії таке рішення пояснили потребою удосконалити танки четвертого покоління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини