Головна Новини Світ Росія Медведєв похвалився тисячами нових контрактників в російській армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв похвалився тисячами нових контрактників в російській армії

В Росії таки продовжується прихована мобілізація

12 жовтня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент похвалився темпам набору контрактників до російської армії, яких ймовірно відправлять на війну в Україну. Про 357 тисяч нових російських окупантів повідомив Медведєв під час профільної наради, пишуть російські пропагандисти.

Медведєв похвалився тисячами нових контрактників в російській армії

У Росії триває прихована мобілізація (фото з відкритих джерел)

Кремлівська маріонетка Дмитро Медведєв назвав кількість контрактників станом на 12 жовтня.

"З 1 січня 2023 року на користь об'єднаного угруповання військ було прийнято понад 357 тис. осіб. Загалом темпи набору за контрактом непогані, сподіваюся, що ми зможемо зберегти їх і надалі".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шойгу розповів, чи буде додаткова мобілізація в РосіїМіністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що в Росії не планується додаткова мобілізація військових для війни в Україні. Під час наради з керівним складом російських Збройних сил Сергій Шойгу розповів щодо мобілізації в Росії. За словами міністра оборони РФ, Росія змогла залучити понад 300 тис. осіб для війни в Україні.

Попри заяви Шойгу, військові аналітики вважають, що Росія буде проводити чергову мобілізацію для залучення нових сил для війни в Україні. Затримку з мобілізацією в Росії пояснюється бажанням Володимира Путіна не спровокувати російське суспільство перед президентськими виборами у РФ, які відбудуться у 2024 році.
 
Також "Коментарі" писали про те, що у ГУР заінтригували заявою про мобілізацію в Росії. Прихована мобілізація у Росії триває постійно, жителів Москви вона переважно обходила стороною. Однак у майбутньому це торкнеться їх.  Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

За його словами, москвичі ще навіть не відчули, що в Україну відправляють гинути росіян через чиїсь амбіції та маніакальні мрії. Але незабаром ситуація може змінитись.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

12 жовтня 2023, 20:50

Як писав видатний Український письменник про фашистську московію - "Мертві души".


Новини