Головна Новини Світ Росія Медведєв показав нову карту Росії: скільки місця відвів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв показав нову карту Росії: скільки місця відвів для України

Дмитро Медведєв у День Росії опублікував фейк, в якому на карті Україна "в складі РФ"

12 червня 2024, 12:02 comments4890
Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії, а нині заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вирішив привітати своїх співгромадян із державним святом і включив усю територію України до складу країни-агресорки. Ролик з вигаданою картою, де Україна нібито входить до складу Росії, розміщено в Telegram-каналі одіозного політика.

Медведєв показав нову карту Росії: скільки місця відвів для України

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

На опублікованому відео продемонстровано карту Російської Федерації, проте кордони на ній розставлені абсолютно неправильно. Ролик починається з Далекого Сходу під гімн Росії і плавно перетікає до європейської частини країни, тим самим зафарбовуючи територію ворожим триколором.

Наприкінці можна помітити, що Дмитро Медведєв перестарався і підібрав відео, на якому Росія вийшла за свої кордони, тим самим зачепивши повну територію України, а не лише захоплені регіони, які Москва нібито вважає своїми, що також є помилковим.

"З Днем Росії!", — підписав публікацію Дмитро Медведєв.

Політик ніяк не прокоментував на момент публікації матеріалу своє рішення опублікувати відео з посяганням на українську територію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з 6 по 9 червня у 27 країнах ЄС пройшли вибори до Європейського парламенту. Попри втрату невеликої кількості голосів, проукраїнська більшість збережеться в Європарламенті. На ці результати виборів в ЄС відреагував колишній президент РФ Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв накинувся з критикою на президента Франції Еммануеля Макрона та канцлера Німеччини Олафа Шольца, партії яких втратили лідируючі позиції під час голосування до Європарламенту. За словами заступника секретаря Радбезу РФ обом політикам "час на пенсію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини