Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив смертю президенту України Володимиру Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив смертю президенту України Володимиру Зеленському

Дмитрій Медведєв пригрозив смертю Володимиру Зеленському подібно до того, як агент КДБ вбив Степана Бандеру.

20 травня 2024, 15:38 comments7836
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політик Дмитрій Медведєв відреагував на те, що каденція президента України Володимира Зеленського мала б за нормальних умов закінчитись в травні. За його словами "втрата легітимності" Зеленського нічого не змінить для Росії, а президент України має бути відданий під суд або вбитий.

Медведєв пригрозив смертю президенту України Володимиру Зеленському

Медведєв пригрозив смертю Зеленському. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв у своєму пропагандистському повідомлені заявив, що Володимир Зеленський для Росії залишається військовою цілю.

"Він і так очолює ворожий політичний режим Росії, який веде з нами війну. А керівники країн, які ведуть війну, завжди розглядаються як правомірна військова ціль. Для нас він і так військовий злочинець і втрата "офіційного" статусу нічого не змінює", — сказав Медведєв.

Російський політик вкотре використовує наративи Кремля та називає Володимир Зеленського "злочинцем", якого за його словами потрібно віддати суду. Крім того, Медведєв пригрозив вбивством президенту України Володимиру Зеленському.

"Подальша доля Зеленського нам не байдужа. Він має бути спійманий і відданий суду за злочини проти громадян Росії та українців. У разі неможливості доставки такого "злочинця" повинні застосовуватися правила, які практикуються для терористів. Саме така доля спіткала духовного вчителя Зеленського – Степана Бандеру", — додає Медведєв.

Степана Бандеру вбив 15 жовтня 1959 року Богдан Сташинський агент КДБ Богдан Сташинський, який вистрілив зі спеціального пістолета струменем розчину ціаніду калію в обличчя українському діячу.

Зазначимо, що попри заяви Медведєва про нібито нелегітимність Володимира Зеленського, за законом повноваження президента тривають, поки не буду обрано його наступника. Крім того, за законом України про "Правовий режим воєнного стану" заборонено проводити вибори під час дії воєнного стану. 

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який пригрозив ядерною катастрофою одразу трьом країнам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 травня 2024, 15:16

Герою Росії нічого не загрожує, а було б гарно щоб уся лінія обірвалась разом з ним, як на Гітлера. Потрібно оголосити в розшук і знищувати.


Новини