Головна Новини Світ Росія Медведєв привітав росіян з днем росії українською мовою, намалювавши прапор у центрі Києва (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв привітав росіян з днем росії українською мовою, намалювавши прапор у центрі Києва (ФОТО)

У день росії екс-президент росії Дмитро Медведєв вирішив похвалитися майстерністю фотошопу, зобразивши російський прапор на Майдані Незалежності

12 червня 2023, 11:10 comments2456
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", скандальний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв привітав росіян із днем Росії українською мовою. Привітання екс-президент Росії виклав у своєму telegram-каналі.

Медведєв привітав росіян з днем росії українською мовою, намалювавши прапор у центрі Києва (ФОТО)

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Майдан Незалежності. Скоро-площа Росії", — підписав Медведєв фото українською, на якому зображено центральну площу Києва Майдан Незалежності (Незалежності). На зображенні написано "З днем Росії!".

Раніше Медведєв прокоментував німецькою мовою плани концерну Rheinmetall про спільне виробництво на території України.

"Прошу Вас вислати точні координати майбутнього заводу", — заявив він у своєму twitter-акаунті, натякаючи, що країна-агресор спробує завдати по ньому прицільного удару ракетами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники американського Інституту вивчення війни (ISW), аналізуючи бойові дії останнього часу в Україні, зазначили, що ЗСУ проводять надскладну тактичну операцію, а поступ уперед ускладнюється відсутністю підтримки з повітря. При цьому вони знищують таке важливе для росіян озброєння як важка вогнеметна система (ТОС) "Солнцепек", зазнають окупанти серйозних втрат і живою силою. На цьому тлі дедалі сильніше розгортається й інформаційна боротьба навколо українського контрнаступу. Про що говорить те, що відбувається у військовому, військово-політичному, військово-інформаційному сенсі? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США пояснили, чому Росія намагається применшити успіх контрнаступних операцій ЗСУ.

Раніше "Коментарі" писали – що почало відбуватися у Міноборони РФ на тлі наступу ЗСУ: відповідь британської розвідки.

Медведєв привітав росіян з днем росії українською мовою, намалювавши прапор у центрі Києва (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 червня 2023, 11:32

Він так схожий розумом на нашого Данилова. Їх просто не відрізнити один від одного і користь від них така ж сама.


Новини