Головна Новини Світ Росія Медвєдєв прокляв Сирського за те, що той став «бандерівським зрадником»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медвєдєв прокляв Сирського за те, що той став «бандерівським зрадником»

Заступник голови Радбезу Росії вибухнув низкою прокльонів на адресу Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, оскільки вважає його зрадником, передає портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 17:42 comments1161
Поділіться публікацією:

Дмитро Медвєдєв звернув увагу на те, що український генерал, новопризначений Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський має російське коріння.

Медвєдєв прокляв Сирського за те, що той став «бандерівським зрадником»

Медвєдєв прокляв головкома ЗСУ

"Дивлячись на біографію нового головкома ЗСУ Сирського, відчуваєш почуття ненависті, презирства і огиди",
— написав Медведєв у Телеграмі.

Заступнику голови Радбезу РФ не сподобалось те, що Сирський не став на бік Росії у війні, а вибрав Україну.

"Сирський був радянським російським офіцером, а став бандерівським зрадником, який порушив присягу і служить нацистам, знищуючи своїх близьких. Нехай земля горить у нього під ногами!"
- написав Медведєв.

Окрім того, Медвєдєв традиційно звинуватив Захід в тому, що саме він штовхнув народ України та Росії "до громадянської війни".

Нагадаємо, 8 лютого Олександр Сирський був призначений новим Головнокомандувачем ЗСУ.

Як розповідав портал "Коментарі", Сирський зазначив, сьогодні перед Україною на порядку денному стоять нові завдання, зокрема: чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від наших союзників; швидкий та раціональний розподіл необхідного для бойових дій залишається основним завданням військової логістики. При цьому він наголосив, що життя та здоров'я військовослужбовців є головною цінністю армії.

Також "Коментарі" повідомляли, що міністр оборони Рустем Умєров провів першу робочу нараду з новим головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським. Під час наради було обговорено детальний план дій ЗСУ на 2024 рік. Були порушені питання: налагодження системи логістики; своєчасного задоволення військових необхідними потребами; дієвої системи ротації та відпочинку підрозділів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 лютого 2024, 18:37

Якось невдало він прагне замаскувати свого. Тоді нехай відмовляється від поселень, які йому буде здавати цей бандерівський зрадник. Чи там буде нормально, як програшним приймати героя за програш, щоб гнилого човна не розхитувати?


Новини