Головна Новини Світ Росія Медведєв розкрив секрет – яка мета Росії із «референдумами» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розкрив секрет – яка мета Росії із «референдумами» в Україні

Медведєв переконаний, що дії росіян, які суперечать міжнародному праву, треба буде закріпити у Конституції РФ

20 вересня 2022, 13:44 comments1934
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв фактично розкрив плани Кремля з ідеєю екстрено провести референдуми на окупованих частинах Донбасу та Херсонщині щодо приєднання їх до Росії. Після проведення псевдореферндумів продовження бойових дій стане приводом для Росії говорити про напад України на територію РФ, що дозволить Кремлю оголосити війну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Дмитро Медведєв у Telegram.

Медведєв розкрив секрет – яка мета Росії із «референдумами» в Україні

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Після їх (псевдореферендумів — ред.) проведення та прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру. Зазіхання на територію Росії — злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту", — зазначив Медведєв.

Одіозний політик додав, що відповідні рішення буде закріплено в Конституції РФ, щоб ніхто не думав навіть відіграти ці рішення назад.

Читайте також на порталі "Коментарі" — так звані "Громадські палати" квазіутворень "ДНР" і "ЛНР" звернулися до ватажків псевдореспублік – Пушиліну та Пасічнику – з проханням негайно провести "референдум" про входження до складу РФ . В аналогічному ключі висловилася "влада" тимчасово окупованої території Херсонської області. Про що говорять такі дії? Яка ймовірність проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях, включаючи захоплені у 2022 році? Якими можуть бути наслідки таких дій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗСУ вдарили по позиціях окупантів на Луганщині: знищено багато техніки та живої сили ворога.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 вересня 2022, 13:26

А не можна замість тих, приєднати Конче-Заспу і Банкову? Колись Ющенка питали про те, скільки їм треба грошей, щоб вони виїхали з України. Або приєднайте тільки гауляйтерів, які кордон з Європою охороняють, щоб можна було покинути країну, в якій не має перспективи, якщо не розкрадати Україну.


Новини