Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, що робитиме РФ, коли гаряча фаза «СВО» закінчиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, що робитиме РФ, коли гаряча фаза «СВО» закінчиться

Медведєв заявив, що навіть після «СВО» Росія вироблятиме багато зброї

27 серпня 2024, 19:52 comments1448
Поділіться публікацією:

Після завершення активної частини так званої "спеціальної військової операції" Росії доведеться багато років випускати зброю у значних обсягах, як це робили в СРСР, заявив заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

Медведєв розповів, що робитиме РФ, коли гаряча фаза «СВО» закінчиться

Дмитро Медвєдєв

При цьому він заявив, що "СВО" мало не пішло на користь Росії. За його словами, РФ нібито в найкоротший термін налагодила виробництво різних озброєнь. Як зазначив Медведєв, зараз з постачанням нібито все гаразд.

"Коли почалася "спеціальна військова операція", у нас уявлення про тактику ведення військових дій були зовсім інші ніж сьогодні. Просто війна все перевернула. З'явилися нові види зброї, нові способи ведення бойових дій, і це змінило взагалі всю військову науку, та й практику , звісно", — сказав Медведєв.

Окрім цього, російський політик підкреслив, що потрібно провести "системну роботу", щоб зберегти "історичну пам'ять" про бойовиків "СВО".

"Монументи та пам'ятники є чудовим способом не дати майбутнім поколінням забути про тих, хто здобував перемогу", — заявив Медведєв.

Також він додав, що нинішні бійці війни проти України є учасниками новітньої історії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія веде проти України війну, яку називає "спеціальною військовою операцією". Планувалося, що вона затягнеться максимум на кілька місяців і Україна "впаде", але війна триває 2,5 роки і Україна не тільки не здається, а й почала захоплювати території Росії в Курській області. Проте диктатору Путіну все одно на своїх мешканців та свої території він зациклився в Україні та взяття Покровська. Задля цієї мети його військові гинуть пачками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини