Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, скільки осіб щодня поповнюють армію РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, скільки осіб щодня поповнюють армію РФ

Медведєв заявив, що Кремль вербує на війну по тисячі росіян щодня

4 липня 2024, 23:21
Поділіться публікацією:

Понад тисячу осіб йдуть служити в російську армію за контрактом або як добровольці, стверджує заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Медведєв розповів, скільки осіб щодня поповнюють армію РФ

Медведєв назвав стабільним набір в армію РФ. Фото з відкритих джерел

"Загалом завдання, поставлене президентом щодо набору військовослужбовців за контрактом і добровольців в інтересах об'єднаного угруповання військ у 2024 році, виконується. Середньодобовий темп набору залишається стабільним, становить близько однієї тисячі осіб", — заявив Дмитро Медведєва.

Як відомо, розвідка Великої Британії назвала травень найкривавішим за весь час війни. За її даними, втрати росіян становили в середньому близько 1200 осіб на день. За травень армія РФ могла втратити 31-37 тисяч військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни просунулися в районі Нью-Йорку та Красногорівки. Це вже не дзвіночок, а набат, який сповіщає про наближення катастрофи, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Близько тижня назад я писав про системні проблеми та наміри ворога ліквідувати Торецький укріпрайон, при чому, можливо, не фланговим охопленням, а в лоб, та про необхідність, економлячи солдатів, відходити на висоти, які є перед Покровським", — відзначив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський розповів, чого очікує Україна від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні 9-11 липня. Президент розповів, що Україна хотіла б отримати запрошення вступити до Альянсу, але вже знає, що не отримає. "Ми хотіли б отримати щось схоже на запрошення до НАТО. Це був би знак, що ніхто не боїться Путіна і що всі впевнені у світовому лідерстві США", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини