Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, як треба чинити з росіянами, які проти війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, як треба чинити з росіянами, які проти війни в Україні

Дмитро Медведєв закликав не пускати назад до країни росіян, які "закликають до її поразки" у війні проти України

28 грудня 2022, 12:25 comments1155
Поділіться публікацією:

Громадяни Росії, які публічно підтримують Україну у війні проти РФ, не повинні мати права на повернення назад на Батьківщину. Таку думку у себе в телеграмі висловив одіозний російський політик, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Медведєв розповів, як треба чинити з росіянами, які проти війни в Україні

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

"Зрадники, які так ненавидять свою країну, що закликають до її поразки та загибелі, мають розглядатися як вороги суспільства... Нехай навіть жодних адміністративних чи кримінальних справ щодо цих осіб ніхто не порушував", – написав Дмитро Медведєв.

Він додав, що ті люди, які бажають поразки РФ у війні повинні не тільки втратити можливість повертатися в Росію, а й заробляти в Росії, вони повинні бути позбавлені всіх джерел доходів до РФ, хоч би що вони були.

Колишній президент РФ зазначив, що повернення до Росії тих, кого він вважає ворогами Росії, має відбуватися після "заздалегідь зробленого недвозначного публічного каяття, а у відповідних випадках — тільки через амністію або помилування".

Читайте також на порталі "Коментарі" – скільки людей в Україні загинуло з початку повномасштабної війни: дані ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на запровадження стелі цін на російську нафту. Відповідний документ забороняє постачання нафти постачати нафту країнам, що приєдналися до цінового ембарго. Тим часом, українська влада намагається знизити ризики нових ударів по нашій енергосистемі, приймаючи різноманітні рішення, але попереджаючи, що загроза масових ракетних ударів залишається. Які головні енергетичні підсумки року, що минає – для України та Росії? Чого можна очікувати у новому році? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини