Головна Новини Світ Росія Медведєв розповів, з ким Кремль готовий вести переговори про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, з ким Кремль готовий вести переговори про війну в Україні

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв прокоментував тему переговорів між Росією та Україною. За його словами, вони можливі з новим керівництвом України і лише за певних умов

4 березня 2024, 18:46 comments1658
Поділіться публікацією:

Дмитро Медведєв заявив, що Росія ніколи не відмовиться від своїх земель. Ймовірно, такими він вважає ті території, які РФ захопила і внесла до своєї Конституції. Саме тому, як наголосив Медведєв, країна-агресор може вести переговори, якщо "будуть визнані реалії, що сталися на землі". При цьому він додав, що ці реалії склалися завдяки діям "доблесних збройних сил".

Медведєв розповів, з ким Кремль готовий вести переговори про війну в Україні

Дмитро Медведєв

У той же час Медведєв засумнівався в тому, що українська влада зможе вести "конструктивні переговори".

"Таких людей там не було, немає і не буде",
— сказав Медведєв.

При цьому він припустив, що країна-агресор зможе вести мирні переговори з новою владою в Україні і лише за умови, що ці нові люди "визнаватимуть реалії" загарбницької війни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дмитро Медведєв заявив про те, що Росія ніколи не відмовиться від України . Більше того, він заявив, що Кремль добиватиметься того, щоб концепція "Україна – не Росія" зникла назавжди. При цьому одіозний російський політик заявив, що Україна, безперечно, є Росією.

При цьому він заявив, що війна Росії в Україні стала вимушеною, але цілком дієвою відповіддю на "русофобську політику бандерівського режиму та колективного Заходу, на його прагнення зруйнувати нашу державність, підірвати незалежність та суверенітет".

Водночас відомо, що деякі політики у Словаччині, а також президент Туреччини Реджеп Ердоган закликають організувати мирні переговори між Україною та Росією, оскільки війна зайшла у глухий кут і її потрібно вирішувати за допомогою дипломатії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини