Головна Новини Світ Росія Медвєдєв видав чергову ахінею про масовий розстріл у Москві: що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Медвєдєв видав чергову ахінею про масовий розстріл у Москві: що сказав

Колишній президент РФ закликав стратити терористів і репресувати членів їхніх сімей

22 березня 2024, 23:21 comments4403
Поділіться публікацією:

Заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито щонайменше 40 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.

Медвєдєв видав чергову ахінею про масовий розстріл у Москві: що сказав

Медведєв прокоментував теракт у Москві. Фото з відкритих джерел

"Терористи розуміють тільки терор у відповідь. Ніякі суди і розслідування не допоможуть, якщо силі не протиставити силу, а смертям — тотальні страти терористів і репресії проти їхніх сімей. Якщо буде встановлено, що це терористи київського режиму, чинити з ними та їхніми ідейними натхненниками інакше неможливо. Усіх їх має бути знайдено і безжально знищено як терористів. Включно з офіційними особами держави, яка вчинила таке злодіяння", — наголосив Дмитро Медведєв.

Як відомо, у Росії невідомі люди в камуфляжі відкрили вогонь в концертному залі "Крокус сіті холу", який знаходиться на північному заході Москви. Внаслідок теракту загинуло щонайменше 40 людей та понад 100 отримали поранення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на третьому році війни українська влада зіткнулася із серйозною кадровою кризою та кризою політичного управління, вважає політичний експерт Костянтин Матвієнко. Експерт переконаний, що у діючому парламенті ще можна сформувати коаліцію народної довіри, яка підготує урядову програму, підпише коаліційну угоду та сформулює візію політичного майбутнього України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що досвід війн 20-го століття свідчить про те, що молоді люди повинні брати участь у бойових діях, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На його думку, 27 років — абсолютно неадекватний вік мобілізації, який потрібно змінити. Він відзначив, що після війни молодь матиме достатньо досвіду, амбіцій, сил і моральних прав, щоби брати на себе відповідальність за керівництво державою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини