Головна Новини Світ Росія Медведєв видав нову божевільну заяву про історію України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв видав нову божевільну заяву про історію України

У Медведєва стався черговий напад істерики

2 липня 2023, 17:09 comments2795
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент  Дмитро Медведєв зробив нову божевільну заяву про історію України. Новий треш він написав у своєму Telegram-каналі.

Медведєв видав нову божевільну заяву про історію України

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У своєму спічі Медведєв поскаржився, що Україна збирається почати переговори з Кремлем тільки після  повернення усіх своїх територій. Але, на його думку, України нібито не існує, а її землі ‒ просто "бунтівна частина" Російської імперії.

А ще кремлівська маріонетка згадала радянський псевдоісторичний фільм "Земля Саннікова" та знову почала переконувати, що Україну нібито "заснував" Володимир Ленін.

"Україна — це Земля Саннікова, заснована Леніним. Була недовго і зникла з карти", ‒ заявив російський політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв образив двох президентів США та порівняв опонентів зі свинями. Дмитру Медведєву, якого політики вже охрестили "клоуном", цього разу не сподобалися оцінки західних ЗМІ та політиків наслідків пригожинського заколоту для Росії. У відповідь він образив колишнього президента США Дональда Трампа та чинного голову наддержави Джо Байдена. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Медведєв пригрозив стратою ДудіПрезидент Польщі Анджей Дуда заявив про необхідність зупинити Росію якнайшвидше. При цьому він порівняв Росію з агресивним диким звіром, який скуштував людського м'яса і тепер не може зупинитися. Глава Польщі зазначив, що у таких випадках звіра вбивають. Йому погрозами та брудною лайкою відповів екс-президент РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв. Польський президент підкреслив, що як тільки Росія прийде до тями, вона наступатиме на решту території України, а потім і на Польщу, країни Балтії та країни колишньої сфери впливу Радянського Союзу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kpv03

2 липня 2023, 16:28

алкогольная деградация... типичный случай парафренного бреда..


Новини