Головна Новини Світ Росія Медведєв видав нову шалену заяву про Україну та ворогів Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв видав нову шалену заяву про Україну та ворогів Росії

Медведєв знову погрожує Заходу зброєю

11 грудня 2022, 12:25 comments2588
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент, а тепер заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв в черговий раз виділився новою заявою про Україну та поскаржився наскільки Росії складно, адже в неї вороги з усіх сторін. Про це він написав, 11 грудня, у своєму телеграм-каналі.

 Медведєв видав нову шалену заяву про Україну та ворогів Росії

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

"Псевдоукраїнські шалені шавки з російськими прізвищами, захлинаючись своєю токсичною слиною, заявляють, що їхній ворог розташований у межах Росії, із Заходу до Владивостока. Сказ не лікується. Нам набагато складніше – наш ворог окопався не лише у Київській губернії нашої рідної Малоросії. Він у Європі, Північній Америці, Японії, Австралії, Новій Зеландії і в низці інших місць, що присягнули сучасним нацистам", — написав "запасний президент РФ".

Окрім цього, вже традиційно почав погрожувати, заявивши, що саме через це, Росія продовжую нарощувати найпотужніші засоби ураження, зокрема, ті, що ґрунтуються на нових принципах.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в окупованому Криму росіяни розмістили 10 військових аеродромів. Про це йдеться в тексті журналістів "Радіо Свобода", які проаналізували супутникові знімки російських військових обʼєктів у Криму, пишуть "Коментарі". На кожному з таких аеродромів є склади з боєприпасами та паливом. Якщо вдарити по них, то ефект від вибухів буде ще більшим. Аеродром у Джанкої - один із найважливіших для росії під час повномасштабного вторгнення. Він є основним летовищем для російських бойових літаків, які воюють на південному фронті. На цьому аеродромі розташовані щонайменше три склади з боєприпасами, понад 50 гелікоптерів і безліч облаштованих місць для розміщення зенітно-ракетних комплексів. Також аеродром часто приймає винищувачі Су-25.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

11 грудня 2022, 15:56

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv

Ігор

11 грудня 2022, 12:53

В нас все Російське заблоковано. То звідки наші малобородаті брати знають всі інтимні подробиці своїх великоброродатих православних братів? Сьогодні чия черга серед корумпованих відповідати своєму православному спаринг-партнеру: Данілова чи Подоляк? Вони так нетерпляче чекали можливості приєднатись до якої-небудь сварки.


Новини