Головна Новини Світ Росія Медведєв відповів Макрону про "червоні лінії": чим знову погрожує Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відповів Макрону про "червоні лінії": чим знову погрожує Кремль

Медведєву дуже не сподобалася нова заява французького лідера

7 березня 2024, 21:08
Поділіться публікацією:

Колишній президент Дмитро Медведєв погрожує  Франції після заяви Еммануеля Макрона, яка з'явилась  в ЗМІ, де йдеться, що для  допомоги Україні у Парижа "більше немає червоних ліній".

 Медведєв відповів Макрону про "червоні лінії": чим знову погрожує Кремль

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Коментуючи цю заяву  пропагандистським ЗМІ Кремля Медведєв  наголосив, що "слова Макрона означатимуть, що і у РФ немає червоних ліній щодо Франції".


"Немає більше червоних ліній, немає більше обмежень" щодо підтримки України (Le Monde). Тоді це означає, що Росія більше не залишилася червоних ліній для Франції",- заявив він.

Свій коментар  Медведєв закінчив фразою з римського права — "In hostem omina licita", де йдеться про те, що  "щодо ворога все дозволено".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Макрон відповів, чи є у Франції червоні лінії у підтримці України. Французька підтримка України не має ні меж, ні червоних ліній. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Франції Еммануель Макрон.

Еммануель Макрон пояснив лідерам партій, що "немає жодних меж" і "ніяких червоних ліній" для підтримки Францією України, яка перебуває у стані війни з Росією. Варто зазначити, що останнім часом французький лідер робить багато гучних заяв про підтримку Заходом України, закликаючи партнерів активніше підтримувати український народ у його боротьбі з російським агресором.

Так, за інформацією видання "Bloomberg", Еммануель Макрон цього тижня готується зробити важливу заяву про обіцянку підтримати пропозицію Чехії про постачання сотень тисяч артилерійських снарядів із країн за межами Європейського Союзу для України. Хоча ще недавно Париж виступав проти того, щоб підтримати таке рішення.

Видання зазначає, що ініціатива Франції знайде підтримку серед інших лідерів Євросоюзу, таких як Німеччина, Нідерланди та Данія. ЗМІ повідомляє, що Макрон обговорить цю пропозицію з прем'єр-міністром Чехії Петром Фіалою під час поїздки до Праги, яка відбудеться сьогодні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини