Головна Новини Світ Росія Медведєв відреагував на меморандум ВР, що виборів в Україні не буде до кінця війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на меморандум ВР, що виборів в Україні не буде до кінця війни

30 листопада народні депутати України всіх фракцій ВР підписали відповідний меморандум

30 листопада 2023, 20:11 comments2761
Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв відреагував на меморандум про те, що виборів в Україні не буде до кінця війни, який підписали народні депутати України всіх фракцій ВР. Угоду підписали під час зустрічі у форматі "діалог Жана Моне" за участю ексглави Європарламенту Пета Кокса 10-12 листопада в селищі Тур'я Пасіка Закарпатської області. Вже традиційно кремлівська маріонетка звинуватила керівництво країни, яке нібито боїться втратити владу через провальний контрнаступ. Таку заяву Медведєв опублікував у своєму Телеграмі.

Медведєв відреагував на меморандум ВР, що виборів в Україні не буде до кінця війни

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Медведєв, намагаючись видати свій спіч за політичний аналіз, повторив усі традиційні наративи кремлівської пропаганди, які він практичного разу повторяє.

"От і все. Маски остаточно скинуто. Рада відмінила вибори президента. Адже поки що йде війна до останнього українця, але немає виборів, є зеленські. І навпаки, вибори для них – безславний кінець, оскільки: ймовірно, поява конкурентів, що надзвичайно небезпечно в умовах провального "контрнаступу" з великою кількістю жертв.  Розкриються нові випадки пограбування на крові. Іноземні спонсори почнуть розкладати яйця у різні кошики, а хочеться розпоряджатися всім баблом одноосібно",- заявив Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв відреагував на слова Зеленського про спроби замаху. Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медвєдєв відреагував на слова президента України Володимира Зеленського про спроби Путіна організувати 5-6 замахів на нього. 

Російський політик Дмитрій Медвєдєв вчергове використав російську пропаганду та нетактовність реагуючи на заяви європейських лідерів. Цього разу колишній президент РФ спробував критикувати Володимира Зеленського.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини