Головна Новини Світ Росія Медведєв вирішив просвітити росіян - виявляється, РФ сьогодні воює не з Україною і не з НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв вирішив просвітити росіян - виявляється, РФ сьогодні воює не з Україною і не з НАТО

Медведєв привітав росіян зі святом, розповівши про потойбічні сили, з якими воює Росія

4 листопада 2022, 16:15 comments1514
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв не перестає шокувати все новим і новим перлом. Так, виявляється, Росія сьогодні воює проти сатани і може всіх відправити в геєнну вогняну. Як передає видання "Коментарі", про це чиновник написав у себе в телеграмі, вітаючи росіян з Днем народної єдності.

Медведєв вирішив просвітити росіян - виявляється, РФ сьогодні воює не з Україною і не з НАТО

Медведєв та Путін. Фото: з відкритих джерел

"У чому наша зброя? Зброя буває різна. У нас є можливість відправити всіх ворогів у геєну вогненну, але не це наше завдання. Ми слухаємо слова Творця в наших серцях і коримось їм. Ці слова і дають нам священну мету", – написав екс -Президент РФ.

Звертаючись до громадян Росії, немов до якихось сектантів Медведєв зазначив, що мета росіян — зупинити верховного володаря пекла, який досягає смерті, а росіяни хочуть жити.

Забувши про те, що Росія окупувала частину території України, Дмитро Медведєв заявив, що Росія величезна країна, яка не потребує нових територій.

Медведєву мерехтить, що з Росією воює "частина вмираючого світу", яка нібито ненавидить росіян, "забороняє їхню мову, цінності і навіть віру", а також "купка божевільних нацистів-наркоманів", "велика зграя гавкаючих собак із західної псарні" та " різномасна зграя хрюкаючих підсвинків і недалеких обивателів із західної імперії, що розпалася".                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін назвав кількість мобілізованих росіян, яких вже відправив воювати в Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в історії про "брудну бомбу" поставлено жирну точку: як подолати ядерний та енергетичний шантаж Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини