Головна Новини Світ Росія Медведєв вважає безглуздими контакти з українською владою: чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв вважає безглуздими контакти з українською владою: чому

Російський політик різко висловився на адресу керівництва України

11 жовтня 2021, 10:39 comments1061
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв написав статтю, у якій озвучив тези, чому, на його думку, контакти з керівництвом України є безглуздими. Статтю оприлюднив "Коммерсант".

Медведєв вважає безглуздими контакти з українською владою: чому

Дмитро Медведєв - фото: (medvedevrussia)

Так, на думку російського політика, існує кілька причин вважати контакти з українським керівництвом такими, що не мають сенсу.

За словами Медведєва, Україна шукає свою ідентичність і особливий шлях, нібито пишучи окрему історію. Він вважає, що український лідер Володимир Зеленський "відмовився від своєї ідентичності і повністю змінив політичну і моральну орієнтацію". При цьому Медведєв називає нашу державу "змученою", а її перших осіб "людьми, які не мають стійкої самоідентифікації". Політичний діяч вважає керівників України несамостійними і, на його думку, країна нібито перебуває під управлінням інших держав.

"Безглуздість і навіть шкідливість відносин з нинішніми керівниками України полягає ще й в тому, що на чолі цієї країни стоять неосвічені і необов'язкові люди. Вони постійно змінюють позицію на догоду своїм заокеанським господарям і політичній кон'юнктурі", — пише в своїй статті Дмитро Медведєв.

Крім того, російський політик різко висловився на адресу "Кримської платформи", що відбулася в Україні 23 серпня, і на якій країни-учасниці не визнали анексію і окупацію українських територій.

Медведєв додав, що Росії варто мати справу з тим керівництвом, яке буде націлене на побудову "рівноправних і взаємовигідних відносин" з РФ.

Раніше видання "Коментарі" писало, що Арестович розповів, як закінчити війну на Донбасі і за п'ять хвилин деокупувати Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

11 жовтня 2021, 17:49

Да это и так все знают)) Никто не будет говорить с куклой которой в жопу руку вставляют, говорить будут с кукловодом, а это явно не зеленое гавно!


Новини