Головна Новини Світ Росія Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується

Медведєв переконує, що в Росії не закінчується озброєння

24 жовтня 2022, 18:11
Поділіться публікацією:

У РФ взялися переконувати, що у них не закінчується зброя. Так, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що у них все більше зброї. Про це він написав у своєму Telegram.

Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

"Читаючи ворожу аналітику, неодноразово зустрічав твердження, що військова техніка і затребуване озброєння в Росії скоро закінчаться. Типу все витратили",- заявив кремлівський політик.

Медведєв заявив, що попри заяви західних розвідок все зовсім навпаки, випуск спеціальної техніки, озброєнь і  "кратно" збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до ракет і дронів. "Чекайте!" – пригрозив колишній президент РФ.

Окрім цього, він повідомив, що побував на "Уралвагонзаводі", де перевірив випуск танків, та обговорив прискорення поставок техніки у війська для війни в Україні.

А ще - Медведєв натякнув, що на тих, хто не впорається із державним замовленням чекає кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що СБУ оголосила в розшук Дмитра МедведєваВ Україні СБУ оголосила в розшук колишнього президента РФ, заступника голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва. Його звинувачують у посяганні на територіальну цілісність й недоторканість української держави. Санкції ст. 110 ч. 2 передбачають позбавлення волі на термін від 5 до 10 років за ґратами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Медведєв погрожує початком Третьої світової та зникненням частини українців. Колишній президент РФ, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв відреагував на рішення про вступ України до НАТО. Кремлівський пропагандист заявив, що українська заявка прискорить початок Третьої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини