Головна Новини Світ Росія Медведєв з образами відреагував на рішення США про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв з образами відреагував на рішення США про допомогу Україні

З'явилась реакція Дмитрія Медведєва щодо голосування Палати представників про пакет допомоги Україні.

21 квітня 2024, 08:27 comments1218
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв прокоментував голосування Палати представників США, які підтримали проєкт допомоги Україні на 61 млрд доларів. Колишній президент РФ побажав, аби в США почалась громадянська війна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв з образами відреагував на рішення США про допомогу Україні

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв назвав допомогу Україні від США "русофобським" рішенням та з образами прокоментував голосування у Палаті представників.

"У тому, що американські законодавці схвалять "допомогу" банді неонацистів, ніхто не сумнівався. Це було голосування радісних штатівських виродків", — сказав Медведєв.

Далі заступник голови Ради Безпеки РФ заявив, що бажає Сполученим Штатам війни з застосуванням танків, літаків, артилерії та іншого озброєння.

"З урахуванням русофобського рішення не можу з усією щирістю не побажати США якнайшвидше самим поринути в нову громадянську війну… яка призведе нарешті до безславного розпаду мерзенної імперії зла ХХІ століття – Сполучених Штатів Америки", — додав Медведєв.

Нагадаємо, що 20 квітня Палати представників проголосувала 311 голосами за пакет допомоги Україні на 61 млрд доларів. З них 49,9 млрд доларів підуть на оборонні видатки, 7,8 — на бюджетну допомогу, 1,57 — на економічну підтримку, а решта на розмінування та захист кордонів. Після Палати представників законопроєкт має підтримати Сенат США, голосування якого відбудеться 23 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський відреагував на рішення про допомогу Україні від США.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який назвав умови Росія для мирних переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини