Головна Новини Світ Росія Медведєв закликає американців здійснити переворот та скинути Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв закликає американців здійснити переворот та скинути Байдена

Російський політик Дмитрій Медведєв закликав повалити режим Байдена в США та назвав його "корумпованим божевільним свиноукрофілом".

18 березня 2023, 18:13 comments2102
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв відреагував на повідомлення експрезидента США Дональда Трампа, який сказав, що незабаром його будуть судити. Російський політик закликав повалити "тиранію Вашингтона" та "відправити на сміттєзвалище" сім'ю Байденів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі експрезидента РФ Медведєва.

Медведєв закликає американців здійснити переворот та скинути Байдена

Експрезидент Росії Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що 21 березня його заарештують у справі через інтимні стосунки з жінками. Підозрюється, що американський політик платив гроші за мовчання. Окрім того, Трамп закликав своїх прихильників прийти на акції протесту.

На такі повідомлення з США різко відреагував російський політичний діяч Дмитрій Медведєв. Заступник голови Ради Безпеки РФ заявив, що Захід хотів посадити Путіна, а тепер ловить своїх лідерів, окрім того, Медведєв закликає американців до протестів проти чинної влади.

"Дурні в Європі захотіли заарештувати чужого, а 21 березня заарештують в Америці свого. Поверніть собі країну, американці! В бій! Знищте тиранію Вашингтона! Відправте на смердюче звалище історії корумпованих божевільних свиноукрофілів — батька та сина Байденів!", — закликає заступник голови Ради Безпеки РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії заявили про готовність до мирних переговорів з Україною, проте відкинули "формулу миру" Володимира Зеленського та назвали свої умови.

Також "Коментарі" писали, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна. Експерти вказали, яке це має значення для України




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини