Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив божевільну заяву про авіакатастрофу російського ІЛ-76
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив божевільну заяву про авіакатастрофу російського ІЛ-76

ЗСУ контролюватиме повітряний простір для зменшення ракетної загрози, заявили у відомстві

24 січня 2024, 19:15 comments5391
Поділіться публікацією:

24 січня Міноборони РФ заявило про збиття літака Іл-76 з нібито українськими військовополоненими. За словами росіян, на збитому Іл-76 було 65 полонених, а також 6 членів екіпажу та три супроводжуючих. Своєю чергою Генеральний штаб Збройних Сил України на тлі інформації про падіння російського Іл-76 попередив, що продовжить знищувати російські ракетні установки та літаки, якщо вони становитимуть загрозу містам України, у тому числі на Бєлгородсько-Харківському напрямку.

Медведєв зробив божевільну заяву про авіакатастрофу російського ІЛ-76

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Оскаженіло пропагандисти почали заявляти що обміну полоненими тепер не буде. Свою цинічну заяву вирішив також опублікувати колишній російський президент Дмитро Медведєв, який заявив, що падіння літака Іл-76 – "результат внутрішньополітичної боротьби неонацистських еліт у Києві".

 Політична маріонетка, яка ймовірно має проблеми з алкоголем, цинічно звинуватив у всьому українську сторону, цитуючи наративи кремлівської пропаганди.

"Історія зі знищенням літака Іл-76 – результат внутрішньополітичної боротьби неонацистських еліт у Києві. Далі буде лише гірше: для збереження своєї влади з легкістю вони вбиватимуть своїх військовослужбовців та військовополонених, чому навчилися за 700 днів СВО. Будуть нещадно бомбардувати свої міста та села, стираючи в пилюку свої будинки та спопеляючи своїх старих та дітей. Тут немає жодних обмежувачів. Адже на карту поставлено головне – владу та гроші",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишній полонений пояснив, що не так з авіакатастрофою Іл-76. Ветеран ЗСУ, який перебував у російському полоні Макс Колесников відреагував на інформацію міністерства оборони РФ, яке заявило, що на збитому російському літаку пребували військовополонені. За його словами це 100% брехня росіян. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 січня 2024, 20:33

Зло не користується розумом, воно просто користується будь-якою нагодою робити зло. Навіть якщо вбиває своїх. Наполовину знищена приведеною війною країна - є доказом. Тепер вічна легітимність без шансів на вибори до повного кінця.


Новини