Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив божевільну заяву про вчинок Ольги Харлан, яка не потиснула руку росіянці
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив божевільну заяву про вчинок Ольги Харлан, яка не потиснула руку росіянці

У РФ заговорили про четвертування для тих, хто порушує правила

1 серпня 2023, 16:52 comments2605
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент Дмитро Медведєв відреагував скандал, що трапився на чемпіонаті світу з фехтування у Мілані. Саме там українка Ольга Харлан не потиснула руку російській спортсменці Анні Смірновій. Відповідну заяві він зробив у своєму telegram-каналі.

Медведєв зробив божевільну заяву про вчинок Ольги Харлан, яка не потиснула руку росіянці

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що порушувати правила не можна. Також сказав, що в Середньовіччі за це рубали голову або четвертували.

"Тут всі сперечаються, як потрібно поводитися під час спортивних змагань. Наприклад, чи треба тиснути руку суперникам. Наприклад, під час ЧС з фехтування. Я не знайомий із правилами шаблістів. Але порушувати правила не можна. Ні в якому разі. У Середні віки за це просто рубали голову. У нас четвертували. Якось так", – написав Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вашингтон відреагував на ядерні погрози Медведєва. Погрози застосувати ядерну зброю, які іноді звучать від заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, є безрозсудною і безвідповідальною риторикою. Таку заяву зробив представник Ради нацбезпеки при Білому домі, повідомляє "CNN". У США підтвердили, що досі не зафіксовано жодних ознак того, що Росія може вдатися до застосування ядерної зброї.

Представник Ради нацбезпеки підкреслив, що США уважно моніторять ситуацію і стежать за тим, що відбувається, але поки що немає підстав для коригування ядерної позиції країни. Варто зазначити, що Медведєв у черговий раз розійшовся у погрозах на адресу країн Заходу. Колишній президент Росії заявив, що якщо контрнаступ українських військових буде успішним, то російському командуванню доведеться наказати про застосування ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини