Головна Новини Світ Росія Медведєв зробив нову заяву через "Рамштайн" та придумав порятунок для РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв зробив нову заяву через "Рамштайн" та придумав порятунок для РФ

Медведєв сподівається на нову коаліцію проти США

22 січня 2023, 19:14 comments3652
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв  знову зробив чергову істеричну заяву про нове засідання у форматі "Рамштайн". Окрім цього, кремлівський політик придумав новий порятунок для Росії, заявивши, що тепер сподівається на те, що "США кинуть Європу та Україну". Про це він написав на своєму Телеграм-каналі. 

Медведєв зробив нову заяву через "Рамштайн" та придумав порятунок для РФ

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

 Колишній російський президент поскаржився на результати засідання у форматі "Рамштайн". За його словами "Росію хочуть знищити".  

"Зустріч у Рамштайні та виділення важких видів озброєння Києву не залишають сумнівів у тому, що наші вороги неодмінно довго намагатимуться вимотати нас, а краще знищити. І зброї у них достатньо. Якщо треба, почнуть робити нове. Тому не треба ілюзій. Які із цього висновки? По-перше, буде дуже непросто",- сказав Медведєв.

 Окрім скарг, істерики та погроз Медведєв знайшов "запасний вихід" для Росії.  Він почав фантазувати про те, що інші держави створять коаліцію проти Заходу і США. Тож Америка залишить напризволяще ЄС та Україну. 

 "По-друге, у разі затяжного конфлікту в якийсь момент складеться новий військовий альянс із тих країн, яких дістали американці та зграя їхніх кастрованих псів. Таке завжди відбувалося в історії людства під час тривалих війн. І тоді Штати остаточно кинуть стару Європу та залишки нещасних українців, а світ знову прийде до рівноважного стану. Якщо, звичайно, не буде надто пізно",- почав фантазувати він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова. Міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, коли відбудеться наступна зустріч. Тоді як Офіс президента назвав про яку військову техніку будуть говорити на зустрічі міністрів оборони в Німеччині. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини