Головна Новини Світ Росія Менеджер Porsche запропонував таємну угоду Кремлю – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Менеджер Porsche запропонував таємну угоду Кремлю – ЗМІ

Член наглядової ради Porsche Зігфрід Вольф написав лист до Путіна, де планував відновити виробництво автомобілів у Росії.

10 квітня 2023, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Член наглядової ради Porsche Зігфрід Вольф запропонував Путіну допомогу у відновленні автомобільної промисловості, зокрема і російської машини "Волга". Для здійснення цієї ідеї планували використати закриті заводи Volkswagen у Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Der Spiegel. 

Менеджер Porsche запропонував таємну угоду Кремлю – ЗМІ

Менеджер Porsche Зігфрід Вольф. Фото з відкритих джерел

Porsche, яка володіє концерном Volkswagen припинила виробництво у Росії на початку березня 2022 року. Проте член наглядової ради Зігфрід Вольф мав мету повернутись на російський ринок. За даними німецького видання Der Spiegel Вольф написав лист Путіну, що автомобілі Skoda, які належать Volkswagen, можуть знову вироблятися в Росії в другій половині 2023 року. Однак ці автомобілі можна переробити, щоб створити російські машини "Волга" і "Побєда". Вольф вказує, що таким чином може створити понад 12 тис. робочих місць у Росії.

Окрім того, член наглядової ради зазначив, що існує домовленість про таку угоду з керівництвом Volkswagen, де партнером компанії стане російська компанія "ГАЗ". Керівництво Volkswagen запевняє, що нічого не знало про лист Вольфа до Путіна. А видання Der Spiegel вказує, що Компанія Вольфа "ПромАвтоКонсалт" була зацікавлена придбати підприємства Volkswagen у Росії, проте контракт так і не був укладений.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про курйозний випадок, який стався поблизу українського кордону. Російська армія збила дрон, який належить ФСБ.

Також "Коментарі" писали, що військовий експерт назвав дві людини, які змусять президента Росії Володимира Путіна почати мирні переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини