Головна Новини Світ Росія Ми готові повернути російських офіцерів у СЦКК, - Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми готові повернути російських офіцерів у СЦКК, - Пєсков

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков вказав на умови, які необхідні для повернення Росії в Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі

28 липня 2020, 13:45
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що питання повернення російських офіцерів у Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі (СЦКК) вимагає опрацювання, потрібні гарантії їх рівноправної участі з боку України. Про це передає УНІАН.

Ми готові повернути російських офіцерів у СЦКК, - Пєсков

Так, прессекретар Кремля Дмитро Пєсков відповів на запитання журналістів.

"Ніхто не відмовляється обговорювати це питання, але спочатку його потрібно разом обговорювати та опрацьовувати", — зазначив Пєсков.

Також він підкреслив, що є причини, за якими російські офіцери перестали брати участь в роботі центру і були відкликані. "Ось після того, як це питання буде опрацьовано на предмет визначення модальності їх участі, певних гарантій їх рівноправної участі, ось тоді можна буде думати. Поки говорити про якісь конкретні умови складно", — додав Пєсков.

Далі він звернув увагу на те, що якщо ретроспективно подивитися на ситуацію, яка передувала виходу російських офіцерів із цієї групи, то буде зрозуміло, "що заважало продовженню цієї практики".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Офісом президента пройшли мітинги проти безстрокового припинення обстрілу на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини