Головна Новини Світ Росія "Ми готуємося": Путін заговорив про війну Росії проти США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми готуємося": Путін заговорив про війну Росії проти США

Путін почав заявляти про те, що США нібито готуються воювати одразу з РФ і Китаєм

15 жовтня 2023, 20:45 comments1042
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявляє, ніби  Сполучені Штати  "готуються до війни" із РФ та Китаєм.  З цієї причини, як він стверджує, держава-агресор  РФ теж  веде підготовку до будь-якого розвитку подій.

"Ми готуємося": Путін заговорив про війну Росії проти США

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Це  кремлівський господар  заявив  представникам російської  пропаганди. Сам   очільник РФ, що почав  повномасштабне криваве вторгнення в  Україну,  даючи коментар щодо  можливої  війни проти Сполучених Штатів зазначає, ніби  його країна керується принципом "хочеш миру – готуйся до війни".

"Ми всі готуємося до війни, ми всі готуємося, бо дотримуємося стародавнього принципу: хочеш миру – готуйся до війни. Але ми виходимо з того, що ми хочемо миру, але якщо вони хочуть воювати з Росією, то це зовсім інша війна", – наголосив  господар Кремля.

Ще  Путін  цинічно порівнює  війну, що загарбники РФ ведуть на  українській території, та війну на території  Ізраїля. Він  зазначив, що ніби дії Росії  проти України – це  не те, що тепер є на території  Близького Сходу.

"Це не проведення "СВО". Ви подивіться на Близькому Сході. Хіба там спеціальна військова операція? Хіба можна порівняти", – стверджує   кремлівський очільник.

Також Путін  заявив про  свої вигадки про те, що ніби Сполучені Штати  ведуть підготовку, щоб  вести війну відразу  з РФ та  Китаєм.

"А якщо говорити про війну з великими ядерними державами, то це інша історія зовсім. Я не думаю, що людям при здоровому глузді це може спасти на думку. Якщо вона приходить, то це змушує нас тільки насторожуватися. Тим більше, воювати відразу і з Росією, і з Китаєм. Нісенітниця, звичайно", – завершив Володимир  Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову абсурдну заяву про контрнаступ ЗСУ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини