Головна Новини Світ Росія "Ми всерйоз ще нічого не починали": Путін зробив заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми всерйоз ще нічого не починали": Путін зробив заяву про війну в Україні

Президент РФ Путін на 134-й день війни вирішив "залякати" Україну

8 липня 2022, 07:05 comments1713
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, який веде війну проти України, спробував залякати Захід та Україну, заявивши, що Росія всерйоз поки що не розпочинала військових дій в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", слова президента Росії цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

"Ми всерйоз ще нічого не починали": Путін зробив заяву про війну в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін зазначив, що йому доводиться чути різні заяви, що Росію хочуть перемогти на полі бою. Диктатор додав, що тут складно щось заперечити і хочеться сказати, що "нехай спробують".

За словами президента Росії, вже багато звучало гучних заяв про те, що Захід хоче воювати з Росією "до останнього українця". Путін назвав такий підхід "трагедією для українського народу", до того ж сказав, що до цього все йде.

"Ми вже багато чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це трагедія для українського народу. Але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми щось за великим рахунком серйозно поки що нічого не починали", – зазначив Путін.

Російський президент підкреслив, що Захід і українці повинні розуміти, що Росія всю цю війну ще навіть не починала. У властивій для російських пропагандистів у формі Путін заявив, що Росія при цьому не відмовляється від мирних переговорів, але "ті, хто відмовляється повинні знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися".

Читайте також на порталі "Коментарі" — розвідка мала право: у Путіна заявили, що беруть "паузу" у війні проти України. У Міноборони РФ заявили, що хочуть надати можливість військам набратися сил і відпочити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

8 липня 2022, 12:42

у путлєра пєрдак палає. Якщо каже що нічого не починали, то значить вклали все що мали. Треба завжди перевертати слова цього садиста


Новини