Головна Новини Світ Росія Міг бути ліквідований ударом дрона: в Росії за дивних обставин помер віце-президент "Лукойла"
commentss НОВИНИ Всі новини

Міг бути ліквідований ударом дрона: в Росії за дивних обставин помер віце-президент "Лукойла"

У Росії повідомили про смерть вже четвертого топ-менеджера компанії "Лукойл" за останні 2 роки

13 березня 2024, 21:37
Поділіться публікацією:

В Росії пішов з життя віце-президент російської нафтової компанії "Лукойл" Віталій Робертус, йому було  53 років.  Про причину передчасної смерті  бізнесмена не повідомляють. Про це написано  у прес-релізі  "Лукойла".

Міг бути ліквідований ударом дрона: в Росії за дивних обставин помер віце-президент "Лукойла"

Віталій Робертус (фото з відкритих джерел)

В тексті некролога  написано, що Віталій Робертус  трудивсь  "виключно" у "Лукойлі"  30 років. Він приєднавсь до компанії, закінчивши  інститут і працював  економістом.

При цьому, Віталій Робертус був  нагороджений державними та відомчими  нагородами.

 Як інформує РБК-Україна, посилаючись  на джерела в українських спецслужбах повідомляє, що віце-президент міг загинути  під час ударів дронів по нафтопереробному заводу "Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез" на території  міста Кстово Нижньогородської області. Зазначають, що цю інформацію зараз перевіряють.

За інформацією  видання The Moscow Times, Віталій Робертус  вже четвертий топ-менеджер "Лукойлу", який помер за ці останні два роки. У жовтні 2023 року у віці 66 років з причини серцевої  недостатності пішов з життя  голова ради директорів компанії Володимир Некрасов. Він став керівником  ради директорів після несподіваної смерті попереднього голови Равіля Маганова. Равіль Маганов загинув 1 вересня 2022 року, випавши  з верхнього поверху головного корпусу Центральної клінічної лікарні в Москві.

У травні 2022 року на території  підмосковних Митищ  помер  екс-віцепрезидент та начальник головного управління постачання та продажу Лукойлу Олександр Суботін. ЗМІ  написали, що смерть настала під час неуспішного шаманського обряду, під час якого за допомогою отрути жаби намагались  вилікувати росіянина  від проблем з алкоголем.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини