Головна Новини Світ Росія Мінфін Росії заявив, що більше не може купувати долари та євро: чим це загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінфін Росії заявив, що більше не може купувати долари та євро: чим це загрожує

Фактично Мінфін РФ зізнався у неможливості утримувати курс

29 червня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

У Мінфіні Росії визнали, що більше не можуть купувати долари та євро в рамках бюджетного правила на нафтогазові надприбутки, як це робили раніше. Відтак тепер вони також втратили можливість впливати на курс долара і євро до рубля. Тепер у російському Мінфіні спробуватимуть робити це опосередковано через валюти дружніх країн. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні російського пропагандистського інформагентства "РИА Новости".

Мінфін Росії заявив, що більше не може купувати долари та євро: чим це загрожує

Рубль. Фото: з відкритих джерел

"Зараз іноземна валюта є токсичною, але ми готові це робити, щоб впливати на курс, у валюту дружніх країн. І через валюту дружніх країн, через крос-курси до долара та євро, можна буде регулювати і вартість долара та євро до рубля через таке співвідношення", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в ультимативній формі звернувся до країн-членів НАТО. Глава держави зазначив, що час висловлювати глибоке занепокоєння давно закінчився і тепер Північноатлантичний альянс опинився перед двома шляхами. Перший шлях – прискорювати допомогу Україні та робити все для її перемоги над Росією. Другий шлях – уже зараз готуватись до війни з Росією, яка у разі поразки України у війні точно станеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – таким НАТО ще не бачили: експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю про підсумки першого дня саміту.

"Коментарі" також писали – чи здатна ООН приструнити РФ та зупинити війну в Україні: чому цього ще не сталося та для чого потрібна організація, де лише виррачають час на балачки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/169127
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини