Головна Новини Світ Росія Міноборони РФ звинувачує США у можливій спробі використати військових комарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ звинувачує США у можливій спробі використати військових комарів

Представник Міністерства оборони РФ вважає, що США може використати інфікованих комарів.

19 червня 2023, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський речник Міністерства оборони заявив, що через спад рівня води в Херсонській області можуть виникнути спалахи інфекційних захворювань, чим на думку РФ можуть скористатись США та випустити інфекційних комарів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника МВС Антона Геращенка.

Міноборони РФ звинувачує США у можливій спробі використати військових комарів

Міноборони РФ звинуватило США у спробі використати інфікованих комарів

Міноборони РФ вкотре необґрунтовано звинуватило Україну у підриві дамби на Каховській ГЕС та заявили, що у зоні підтоплення можуть виникнути спалахи захворювань, які передаються комарами, наприклад лихоманка Західного Нілу.

За словами російського військового цим може скористатись США та відправити інфікованих комарів у зону, яка постраждала від підриву росіянами Каховської ГЕС. Речник Міноборони РФ вказує, що США може відправити дрони, які будуть розповсюджувати комарів на тимчасово окупованій території.

Радника  міністра внутрішніх справ України вказує, що ймовірно, Росія через такі пропагандистські заяви хоче приховати захворювання в регіоні, які ж сама спричинила підривом дамби.

"Росія хоче приховати спалахи інфекційних захворювань у Херсоні через руйнування ними Каховської дамби", — повідомляє Антон Геращенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики викрили чергову брехню російських пропагандистів. Міноборони РФ намагалась видати знищений російський танк за український. Однак згодом стало відомо, що знищений танк та його екіпаж були насправді російськими і їх видала одна невелика деталь, яка потрапила на відео.

Також "Коментарі" писали, що вчені назвали групу крові, яка найбільше приваблює комарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини