Головна Новини Світ Росія Мир з умовою: Медведєв зробив божевільне "привітання" з Великоднем
commentss НОВИНИ Всі новини

Мир з умовою: Медведєв зробив божевільне "привітання" з Великоднем

Хоч Медведєв і намагався бути "миролюбним", але сутність проявилася все одно

16 квітня 2023, 16:44 comments5196
Поділіться публікацією:

Колишній російський президент, заступник секретаря Радбезу Дмитро Медведєв зробив "миролюбне" привітанням з Великоднем, але у своєму традиційному стилі не забув про загарбницькі цілі російської війни в Україні. Нове божевільне привітання Медведєва з'явилося у його Telegram.

Мир з умовою: Медведєв зробив божевільне "привітання" з Великоднем

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

У дописі він заявив, що у світлий день Великодня бажає всім росіянам "довгоочікуваного миру". Але, на його думку, мир повинен бути тільки після "досягнення цілей СВО".

"Миру після досягнення цілей спеціальної військової операції та повного розгрому ворога", — побажав Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кадиров розкритикував чеченців, які повернулися з полону.  На Великдень в Україну з полону повернулися 130 українських полонених. Скільки росіян повернулися додому, ні Україна, ні Росія поки що не коментують. При цьому напередодні, 15 квітня, у своєму телеграм-каналі глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив про повернення до Грозного з українського полону п'яти бійців. За словами голови Чечні, їм належить довести, що вони вимушено здалися в полон. Як приклад спокути ганьби полону, Кадиров навів бійця Киргиза Мусіханова, який "отримав поранення, потрапив у полон, але повернувся, залікував рани і знову вирушив у гущавину боїв у складі спецназу "АХМАТ", показуючи добрі результати".

Також "Коментарі" писали про те, що у великодню ніч ворог обстріляв церкву. Цією ніччю ворог обстріляв Запоріжжя та околиці — під обстріл потрапили зелена зона в обласному центрі та церква в Комишувасі, що під Запоріжжям. Про це повідомили секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв та голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. Жертв та постраждалих немає.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини