Головна Новини Світ Росія Мобілізовані росіяни отримали перші зарплати. Путін обдурив їх
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізовані росіяни отримали перші зарплати. Путін обдурив їх

Мобілізовані з Башкортостану отримали гроші за службу в РФ, вони розчаровані.

21 жовтня 2022, 11:02 comments2741
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жінки російських чоловіків, що потрапили під мобілізацію скаржаться на копійки, які вони отримали. Про це повідомляє один з місцевих ресурсів Башкирії, який поспілкувався з дружинами мобілізованих.

Мобілізовані росіяни отримали перші зарплати. Путін обдурив їх

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Одна з дружин російських військових скаржиться, що чоловіка мобілізували 27 вересня, а 19 жовтня прийшла зарплата, яка становить 1,8 тисячі російських рублів. Дружина Сергія Путеніхіна має трьох дітей і вважає, що цих грошей замало для життя. В соцмережі жінка виклала скриншот та написала саркастичне повідомлення.

"Після майже місяця мобілізації прийшла зарплата. Сміх крізь сльози. Дякую, сім'я тримається", — пише дружина мобілізованого росіянина Сергія Путеніхіна.

Мобілізовані росіяни отримали перші зарплати. Путін обдурив їх - фото 2

Подібну інформацію підтверджує інша жителька краю Данія Вахітова. За її словами, вона також отримала усього 1,8 тис. рублів. Жінка заявляє, що чоловік не підписував контракт і йому не повідомили про зарплату. Данія Вахітова каже, що її чоловіка просто забрали.

Цікаво, що президент Російської Федерації обіцяв 19 жовтня мобілізованим росіянам отримати матеріальну допомогу в розмірі 195 тис. рублів. Ця сума є понад в 100 раз більшою ніж те, що отримали дружини мобілізованих чоловіків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки грошей планують платити мобілізованим росіянам. Окрім звичайного денного окладу росіяни можуть отримати значні премії. Попри обіцяні гроші британська розвідка впевнена, що Росія не зможе виплатити більшу частину озвучених коштів.

Також "Коментарі" писали про те, що російські війська роблять пастки для мирних мешканців на тимчасово окупованих територіях. Окупанти хочуть звинуватити Україну у створені диверсії. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини