Головна Новини Світ Росія Мобілізованих росіян відправляють в Україну без військової підготовки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізованих росіян відправляють в Україну без військової підготовки (ВІДЕО)

Армія РФ відправляє м’ясо в Україну.

27 вересня 2022, 22:09
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військові приїжджають в Україну без військової підготовки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео одного з призовників Російської Федерації.

Мобілізованих росіян відправляють в Україну без військової підготовки (ВІДЕО)

Мобілізованих росіян відправляють в Україну без війсьоковї підготовки. Фото з відкритих джерел

Після оголошення часткової мобілізації в РФ, Путін хоче назбирати 300 тис. особового складу. Повістки роздаються во всій країні, після чого чоловіки мають пройти підготовку перед відправленням в Україну. Але керівництво Російської Федерації відправляє призовників одразу в зону бойових дій, без жодного дня підготовки, без теорії, без практики стрільби.

За словами чоловіка, який потрапив в перший танковий полк, їх відправлять в Україну 29 вересня без підготовки. Військовий говорить, що таке рішення вже підтвердив командир.

Засмучений росіянин не знає що з цим робити і повідомляє для інших, щоб ті думали самі, як вчиняти в такій ситуації.

Повне відео розчарованого російського військового, який говорить про відправку в Херсон без військової підготовки можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські призовники телефонують в українські спецслужби. Вони запитують як правильно потрапити в полон, щоб вижити. Українська влада створила спеціальний номер для таких дзвінків. На нього можуть зателефонувати не тільки росіяни, а й мобілізовані українці з території Криму та ОРДЛО.

Також "Коментарі" писали, що багаті чоловіки призовного віку в Росії тікають на приватних літаках від мобілізації. За одне місце в літаку деякі платять близько 25 тис. доларів. Переважно від повісток тікають у Вірменію, Азербайджан та Туреччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини