Головна Новини Світ Росія Моргенштерн виїхав з Росії після звинувачень у торгівлі наркотиками - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Моргенштерн виїхав з Росії після звинувачень у торгівлі наркотиками - ЗМІ

Моргенштерн поїхав виступати до Білорусі

24 листопада 2021, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російський реп-виконавець Алішер Моргенштерн поїхав із дружиною до Білорусі. Про це повідомляє видання "Комерсант".

Моргенштерн виїхав з Росії після звинувачень у торгівлі наркотиками - ЗМІ

Алішер Моргенштерн. Фото: instagram.com/morgen_shtern

Сьогодні, 24 листопада, знаменитий музикант залишив територію Росії після того, як його звинуватив у торгівлі наркотиками   голова Слідчого комітету Росії   Олександр Бастрикін. Співак поїхав до Баларусь разом зі своєю дружиною та охоронцем.

Видання, посилаючись на слова концертного директора виконавця, пише, що поїздка пов'язана з приватним заходом, про який зараз розповідати не готові.

Зазначається, що вже 26 листопада артист планує виступ у Москві.

Для довідки: 23 листопада глава СК РФ заявив, що "блогер Моргенштерн сьогодні торгує наркотиками, по суті, у соціальних мережах". А раніше правоохоронці розпочали перевірку нового кліпу репера. Це сталося після звернення громадянина, який побачив у тексті пісні схиляння неповнолітніх осіб до вживання наркотиків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Малюнок 8-річної українки завдадуть на космічну ракету Arian-5. Дівчинка виграла конкурс, який проводили Європейське космічне агентство. Вже наступного року в українки з'явиться можливість поглянути на запуск цієї ракети у космос.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих. Після цього засновник Tesla запитав, чи потрібно знову продавати акції компанії. Зазначається, що для мільярдера, який не отримує зарплати, це єдиний спосіб сплачувати податки. На той час відомий підприємець уже продав акцій на суму, що перевищує сім мільярдів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини