Головна Новини Світ Росія Московія замість Росії: МЗС РФ відреагувало на можливе перейменування
commentss НОВИНИ Всі новини

Московія замість Росії: МЗС РФ відреагувало на можливе перейменування

МЗС РФ їдко відреагував на можливе перейменування на Московію

11 березня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Доручення президента Володимира Зеленського прем'єр-міністрові Денису Шмигалю вивчити можливість перейменування Росії на Московію є "свідченням спроби створення "анти-Росії". Як передає видання "Коментарі", таку заяву зробила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в Telegram.

Московія замість Росії: МЗС РФ відреагувало на можливе перейменування

Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Спікер МЗС країни-агресора не прогавила можливості зайвий раз блиснути цинізмом, спробувавши образити главу української держави.

"Бункерний (Ред. – так російські пропагандисти вже деякий час називають так Зеленського) щодня доводить нашу правоту. Ось ще одне свідчення про спробу створення з України "анти-Росії", – написала Марія Захарова.

Варто зазначити, що передувало такій заяві те, що Володимир Зеленський розглянув електронну петицію, автор якої пропонує офіційно перейменувати назву "Росія" на "Московія" та замінити терміни "російська" на "московську", а "Російська Федерація" – на "Московська федерація" .

Читайте також на порталі "Коментарі" — безславна історія ПВК "Вагнера" скоро закінчиться: у ЗСУ зробили тривожну для росіян заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що Російська Федерація організувала масований ракетний удар по Україні 9 березня в рамках своєї пропаганди у російському суспільстві, і щоб потішити росіян. А в Держдепі заявили, що США та союзники докладуть усіх зусиль, щоб такі ракетні удари РФ по Україні не стали нормою. При цьому подібні масовані атаки, на жаль, продовжуються вже давно. Чому Захід не поспішав дати Україні не лише ефективний щит, а й меч? Як ситуація може змінитися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини