Головна Новини Світ Росія Московський чиновник повідомив єдину умову, за якої російські війська увійдуть в "ДНР" і "ЛНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Московський чиновник повідомив єдину умову, за якої російські війська увійдуть в "ДНР" і "ЛНР"

Російські військові увійдуть на український Донбас лише за запитом сепаратистів

23 лютого 2022, 17:20
Поділіться публікацією:

Андрій Турчак, високопоставлений член правлячої партії Росії, заявив у середу, 23 лютого, що російські військові увійдуть в "ЛНР" і "ДНР", визнані Москвою незалежними державами, якщо цього попросять лідери сепаратистів. Про це повідомляє Reuters.

Московський чиновник повідомив єдину умову, за якої російські війська увійдуть в "ДНР" і "ЛНР"

Люди йдуть до пам’ятника Визволителям Донбасу в Донецьку - Reuters

Турчак сказав, що будь-яке таке розгортання буде мати, за його словами, "миротворчий характер".

Турчак і Денис Пушилін, підтримуваний Росією лідер в одному з сепаратистських регіонів, сказали журналістам, що російські військові ще не були присутні на підтримуваних Росією сепаратистських районах, незважаючи на звинувачення Заходу про те, що Москва має там приховану військову присутність протягом багатьох років.

Свідок Reuters побачив колони військової техніки, включаючи танки, рано у вівторок, 22 лютого, на околицях Донецька після того, як президент Росії Володимир Путін визнав "Л/ДНР" незалежними державами. 

Репортер Reuters побачив близько п'яти танків у колоні на околиці міста і ще два в іншій частині міста. Ніяких знаків розрізнення не було видно.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Трамп назвав "геніальним" рішення Путіна визнати "ДНР" і "ЛНР". Колишній президент США Дональд Трамп привітав президента Росії Володимира Путіна з визнанням незалежності "ЛНР" і "ДНР", назвавши цей крок Росії "геніальним актом". Трамп виступив у радіошоу, де схвалив рішення Путіна щодо визнання окупованих східних територій України.

Також "Коментарі" писали, що бойовики "ЛНР" пригрозили Україні війною: вимагають вивести війська із Луганської області. Свою вимогу окупанти висувають, посилаючись на так звану "конституцію ЛНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини