Головна Новини Світ Росія Москва дуже засмучена заявою Туреччини по Криму: Пєсков зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва дуже засмучена заявою Туреччини по Криму: Пєсков зробив заяву

Пєсков заявив, що Росія незадоволена позицією Туреччини по окупації Криму

25 серпня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не може поставитися з розумінням до заяви офіційної Анкари щодо окупованого Криму, тому називає позицію Туреччини з цього питання "абсолютно неправильною". Як інформує портал "Коментарі", такі слова спікера російського президента цитує російське видання ТАСС як реакцію на офіційну заяву Туреччини після участі в саміті "Кримської платформи".

Москва дуже засмучена заявою Туреччини по Криму: Пєсков зробив заяву

Дмитро Песков. Фото: ТАСС

Дмитро Пєсков зазначив, що Росія не може спокійно ставитися до таких заяв турецьких колег і з ними погоджуватися. Водночас Пєсков зазначив, що у Росії повні терпіння, тому будуть і далі наполегливо пояснювати не тільки представникам Туреччини, а й інших держав, як насправді йдуть справи в Криму і чому сьогодні заведено вважати цей регіон російською територією.

За словами прессекретаря президента РФ, Москва дуже цінує російсько-турецькі відносини в економічній та інших сферах, тому ті розбіжності, які є з низки питань, повинні зникнути. Пєсков підкреслив, що питання Криму в переліку розбіжностей стоїть на першому місці.

Також читайте на порталі "Коментарі" — голова МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу очолив офіційну делегацію Туреччини на саміті "Кримської платформи". Головний дипломат Туреччини заявив, що Анкара не змінює своєї думки й позиції, відповідально заявляючи, що "Крим — це Україна". Також Мевлют Чавушоглу назвав єдиний можливий спосіб деокупації Кримського півострова, до якого варто прагнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини