Головна Новини Світ Росія Москва відкликала посла з Вашингтона для консультацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва відкликала посла з Вашингтона для консультацій

Прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі заявила, що відносини США і РФ "будуть виглядати по-іншому"

18 березня 2021, 03:47
Поділіться публікацією:

Росія викликала свого посла в США — Анатолія Антонова — для консультацій щодо майбутніх американо-російських відносин — після того, як президент США Джо Байден заявив, що російський президент Володимир Путін "вбивця", який "заплатить ціну" за нібито втручання у вибори. Про це повідомляє МЗС РФ.

Москва відкликала посла з Вашингтона для консультацій

Анатолій Антонов (фото з відкритих джерел)

У російському відомстві звинуватили Вашингтон у тому, що за останні роки він завів російсько-американські відносини в глухий кут. Відзначається, що росіяни "зацікавлені в тому, щоб не допустити їх (зв'язків) незворотної деградації, якщо американці усвідомлюють пов'язані з цим ризики".

Згідно FT, прессекретар Державного департаменту заявив, що йому відомо про рішення Москви відкликати свого посла. У Держдепі зазначили, що не планують відповісти відкликанням Джона Саллівана, посла США в Росії.

Прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі заявила, що відносини США і РФ "будуть виглядати по-іншому".

Нагадаємо, В американській розвідці опублікували заяву з приводу втручання Росії у вибори президента США, які відбулися в листопаді 2020 року та участь в цьому нардепа Андрія Деркача. Повідомляється, що президент Росії Володимир Путін особисто санкціонував втручання в американські вибори й тримав на контролі діяльність українського нардепа Андрія Деркача, якого в Держдепі прямо називають російським агентом. В американській розвідці відзначили, що Путін тримав на особистому контролі всі дії Деркача, який пов'язаний з російськими спецслужбами і посадовими особами. У США вважають, що в Кремлі не хотіли обрання чинного президента Джо Байдена і тому вирішили підтримати на виборах Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини