Головна Новини Світ Росія Мовчав, а тепер заговорив: забутий російський співак принизив Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

Мовчав, а тепер заговорив: забутий російський співак принизив Херсон

Реакція російських глядачів і гостей програми була більш ніж промовистою.

26 червня 2024, 23:30 comments1010
Поділіться публікацією:

 Російський співак Андрій Губін, відомий своїм хітом "Мальчик-бродяга" з 1990-х, викликав негативну реакцію під час участі в російському токшоу, де розповів принизливий жарт про Херсон. Враховуючи поточну ситуацію з війною в Україні та руйнуванням міста російськими військами, його слова прозвучали особливо неадекватно та жорстоко.

Мовчав, а тепер заговорив: забутий російський співак принизив Херсон

Андрій Губін (фото з відкритих джерел)

У своєму виступі Губін пригадав свої гастролі в Херсоні, почавши свій "жарт" з непристойного слова, що здавалося смішним аудиторії шоу, яка підтримала його сміхом і оплесками.

"От мені соромно досі. Їхали автобусом у місто... Вибачаюся за слово непристойне... Херсон", — почав він "жартувати".

 Після цього зал вибухнув сміхом, а продовження історії публіку вже не дуже цікавило.

Зірка Губіна яскраво засяяла наприкінці 1990-х років, але після 2010-х він зник з публічного простору через рідкісне нервове захворювання, що, за чутками, призвело до його алкоголізму. Незважаючи на рідкісні появи на телевізійних шоу в Росії, Губін уникав політичних тем і не визначив свою позицію щодо війни в Україні. Втім, варто зазначити, що у 2004 році він записав агітаційну пісню для Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Андрій Губін шокував одкровеннями про своє здоров'я. Кумир  мешканців радянських часів та популярний виконавець 90-років Андрій Губін виклав важку правду про своє теперішнє існування та важке захворювання, яке скалічило йому життя.  Він зробив страшне зізнання, що не хоче жити, з тієї причини, що вилікувати хворобу неможливо і його тіло гниє.

Медики діагностували в колишньої попзірки лівосторонню  прозопалгію. Захворювання неврологічне, воно проявляється тим, що людина відчуває болі в кожній ділянці тіла.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини