Головна Новини Світ Росія На Бєлгородщині російський танк роздавив автомобіль: водій загинув
commentss НОВИНИ Всі новини

На Бєлгородщині російський танк роздавив автомобіль: водій загинув

Російські військові вдруге за місяць розчавили танком автомобіль із водієм у Бєлгородській області РФ

26 липня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

У Бєлгородської області танк армії РФ розчавив автомобіль "Нива", водій машини загинув.

На Бєлгородщині російський танк роздавив автомобіль: водій загинув

Окупант роздавив російський автомобіль. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють російські ЗМІ, інцидент стався в селі Березівка 24 липня. "Нива" рухалася головною дорогою, коли з-за повороту на неї виїхав танк, який мав поступитися дорогою відповідно до правил.

Повідомляється, що від передньої частини "Ниви" практично нічого не залишилося. Унаслідок наїзду 73-річний Костянтин Лопаткін, який був за кермом автомобіля, помер на місці.

За версією слідства, водій помер від "розриву серця". Очевидці стверджують, що екіпаж танка "сміявся в обличчя". Загиблий працював агрономом, вирощував овочі в себе на ділянці та возив їх продавати на ринок у Бєлгороді. У день загибелі він їхав додому з ярмарку в Борисівці.

Російські медіа повідомляють, що це вже другий інцидент із наїздом танка на цивільний автомобіль у Бєлгородській області за останній місяць. На початку липня за схожих обставин п'яні військовослужбовці розчавили машину жителя Грайворона Андрія Алексєєва, водій загинув. Екіпаж танка намагався втекти з місця події, але був спійманий. Поліцейські провели медичний огляд затриманих, який підтвердив наявність алкоголю в крові. Проти військового, який керував танком, порушили кримінальну справу. Він перебуває в СІЗО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованій Лівобережній Херсонщині розпочалася масова конфіскація нерухомості українців, які через війну були змушені залишити свої домівки. Окупаційна адміністрація вирішила використати покинуте майно для заселення росіян, військових та чиновників, називаючи це "роботою з безхазяйним майном". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини