Головна Новини Світ Росія На "інавгурацію" Путіна звозили масовку з окупованих територій: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На "інавгурацію" Путіна звозили масовку з окупованих територій: подробиці

Окупанти звозили на так звану інавгурацію Путіна жителів захоплених регіонів

8 травня 2024, 00:10
Поділіться публікацією:

У Росії відбувся пропагандистський шабаш під назвою “інавгурація Володимира Путіна". Для участі в цьому дійстві до Москви привозили масовку з тимчасово окупованих територій.

На "інавгурацію" Путіна звозили масовку з окупованих територій: подробиці

Путін п'ятий раз очолив РФ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, колаборантів звозили автобусами за списками, які сформувала окупаційна адміністрація.

Повідомляється, що за участь в масовці передбачалася грошова виплата, а також організатори оплатили проживання в готелях і харчування. Крім того, програма передбачала екскурсію по Москві.

Зазначається, що трансляція виступу міжнародного злочинця Володимира Путіна була обов’язковою для перегляду на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, виступ російського диктатора показували у школах та на центральних площах захоплених міст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська армія готується до того, що російські загарбники спробують повторити масову атаку на різних напрямках фронту. "Готуємося до найгіршого сценарію. Виходимо з максимальних можливостей ворога, а не з найвірогідніших його дій. Думаємо, як випереджати ворога принаймні у плануванні своїх дій", — розповів командир підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади Микола Волохов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський наступ відбувається надзвичайно повільними темпами, оскільки майже за рік у районі Бахмута загарбники змогли просунутися лише на 16 км, заявив колишній радник держсекретаря США Метью Брайза. На думку дипломата, Росія не зможе досягти значних територіальних здобутків, а українські військові натомість ставатимуть сильнішими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини