Головна Новини Світ Росія На Камчатці розбився вертоліт із відомим російським спортсменом
commentss НОВИНИ Всі новини

На Камчатці розбився вертоліт із відомим російським спортсменом

Російський біатлоніст Ігор Малиновський загинув в авіакатастрофі

17 липня 2022, 17:03 comments1448
Поділіться публікацією:

Зірковий спортсмен Ігор Малиновський загинув під час авіакатастрофи вертольота. На Камчатці знайшли згорілим вертоліт Robinson RA-07350. Про це пише Радіо Свобода.

На Камчатці розбився вертоліт із відомим російським спортсменом

Ігор Малиновський загинув на Камчатці (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що окрім Ігоря Малиновського, який керував машиною, у вертольоті були ще двоє пасажирів. Усі люди, що знаходилися на борту загинули.

Рятувальники знайшли згорілу машину за 13 км на південь від вулкана Узон. Наразі причину падіння вертольота не встановлено.

 Відомо, що вертоліт  належав приватній компанії "Зліт", нею володіє батько Малиновського — Володимир. 25-річний Ігор Малиновський був п'ятиразовим чемпіоном світу серед юніорів з біатлону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що   у Росії посадили за ґрати директора академії, яка розробляє військову техніку. У Москві арештували директора Російської академії ракетних та артилерійських наук Андрія Грудзинського.  У столиці рф арештували керівника Російської академії ракетних та артилерійських наук Андрія Грудзинського. Його звинувачують у розкраданні в особливо великих розмірах. Наразі у ЗМІ не повідомляють про подробиці. Але підприємство, яке очолював Андрій Грудзинський, займалося розробкою російської військової техніки. Суд у Москві відправив директора академії ракетних та артилерійських наук за ґрати до 22 серпня. Йому інкримінують шахрайство в особливо великих масштабах. "Керівника наукового центру високих технологій створення озброєння, військової та спеціальної техніки підозрюють за двома епізодами шахрайства в особливо великих розмірах", — пишуть російські пропагандисти. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини